Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

iF Design Award 2025 Başvuru Dönemi Başladı

iF DESIGN AWARD 2025 başvuru kayıtlarını kabul etmeye başladı.

Dünyanın en iyi tasarımlarının onurlandırıldığı iF DESIGN AWARD 2025 başvuru kayıtlarını kabul etmeye başladı. Başvurular www.ifdesign.com web sitesinden gerçekleşiyor.

28 Haziran 2024 tarihine kadar erken kayıt dönemi avantajları devam ediyor. Başvuru süreci hakkında Türkçe detaylı bilgi almak için Türkiye ofisi ile ifturkey@ifdesign.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

iF Design Ödülleri için Yeni Başvuru Dönemi Başladı / Erken Kayıt Dönemi 28 Haziran’da sona eriyor.

Uluslararasıdan yerele, start-up‘lardan ünlü markalara, tasarımcılardan mimarlara, başlangıç seviyesinden en üst düzey tecrübelilere – ürünler, projeler veya hizmetler üretiyor veya yaratıyorsanız iF DESIGN AWARD 2025 için başvuru yapabilir. Katılmak istediğiniz başvuruyu ana 9 disiplinden uygun kategoriyi seçerek başvuru sürecinizi online baştalabilirsiniz. Hangi kategoriyi nasıl seçerim veya ödül kazananlarına sunulan avantajlar gibi merak ettikleriniz için iF Türkiye ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 

Kategoriler: Ürün | Ambalaj | İletişim | İç Mimarlık Profesyonel Konsept | Hizmet Tasarımı | Mimari | Kullanıcı Deneyimi (UX) | Kullanıcı Arayüzü (UII) başvuru fiyatlarını ve önemli tarih detaylarını www.ifdesign.com sitesinde bulabilirsiniz. Erken başvuru avantajlı fiyat döneminden 28 Haziran gününe kadar faydalanabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Fiziksel ve çevrimiçi olarak kendi alanında uzman & bağımsız jüriler tarafından değerlendirmeler yapılıyor. Puanlamalar İF DESIGN tarafından belirlenen “iyi tasarım” kriterlerine göre yapılıyor. Puanlama sistemi şeffaf bir şekilde başvuru sahipleri ile paylaşılıyor.

Uluslararası tasarım yarışmasına başvurmak için 7 neden

  1. Projenize uluslararası farkındalık için ışık tutarsınız.
  2. İyi tasarım için dünyaca tanınan iF kalite mührünü kullanabilirsiniz.
  3. Marka bilinirliği kazanır ve rekabette öne çıkarsınız.
  4. Hedef gruplarınızla olumlu iletişim fırsatından yararlanırsınız.
  5. Müşterilerinize referans olarak tasarım kalitenizi tek bakışta anlatacak kanıta sahip olursunuz.
  6. Tasarım ekibinizi motive edersiniz.
  7. Projeniz hakkında bağımsız jüri görüşü ve geri bildirim alırsınız.
İlgili Yazılar