Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Nautica ve Vodafone ekipleri, 3D açıkhava reklamcılığıyla akıllı reklam teknolojilerini birleştirerek yeni bir çağ başlatıyor

Nautica, yeni sezonunun duyurusunda Vodafone Ads ile iş birliği yaptı.

Nautica, yeni sezonunun duyurusunda moda ve teknolojiyi bir araya getirdi. Yeni video reklam kampanyasında 3D teknolojisini kullanan marka, yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazır. Bu çarpıcı 3D video, İstanbul’un popüler noktalarından olan Nişantaşı, Levent, Gayrettepe ve Kadıköy Metro istasyonlarının yanı sıra Taksim Meydanı’nda ve Bodrum’da Göltürkbükü ve Turgut Reis gibi ön plandaki noktalarda 6 Haziran Cuma gününden itibaren 10 gün boyunca moda severlerle buluştu.  

Vodafone Türkiye’nin reklam teknoloji ekibi Vodafone Ads, akıllı reklam teknolojilerini kullanarak geliştirdiği servisleri, Nautica’nın yeni sezon mayo ürünleri için özel tasarlanan 3D dijital açıkhava videolarındaki büyük veri hedeflemeli reklamcılıkla birleştirerek yeni bir uygulamaya imza attı. Bu yenilikçi uygulama moda sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Kampanya, Nautica’nın yeni mayo-şort koleksiyonunu tanıtıyor. Hızlı kuruyan kumaştan üretilen şortlar, desenli ve düz renk seçenekleriyle yaz aylarında konfor ve şıklığı bir arada sunmakta. Yeni video kampanyası ile birlikte Nautica Seaside Koleksiyonunu da öne çıkarıyor. Gofreli kumaş pantolon ve üstler, desenli veya düz renk mayolar, keten gömlekler ve uyumlu t-shirtler yaz stilini tamamlamak için bu koleksiyonda yer alıyor.

Programatik medya satın alma modeliyle yayınlanan video reklamları, Vodafone Ads’in sunduğu çözümle ekranların çevresindeki kullanıcıların profillerine göre anlık olarak hedeflendi ve ilgili kullanıcılara markaya ait özel bildirimler gönderildi. Bu sayede, offline bir ürün olan açıkhava reklamlarının dijital dünyaya taşınması sağlandı ve potansiyel müşterilere en etkili şekilde ulaşıldı.

Bu iş birliği ile Nautica’nın yeni sezon mayo koleksiyonunu tanıtmak için oldukça yenilikçi ve etkili bir yöntem kullandık. 3 boyutlu Outdoor reklamlar ve akıllı hedefleme ile hedef kitlemize doğrudan ulaşarak, ürünlerimizle ilgili farkındalığı en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bu kampanyanın satışlarımıza ve markamızın bilinirliğine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.” 

Eren Perakende Pazarlama Direktörü – İlayda Yağmur Saray

Vodafone olarak, müşterilerimize her zaman en yenilikçi ve etkili reklam çözümlerini sunmaya odaklanıyoruz. Nautica ile gerçekleştirdiğimiz bu proje, akıllı reklam teknolojilerinin gücünü ve moda sektörüne sunduğu yeni imkanları net bir şekilde ortaya koyuyor. Nautica’nın bu yenilikçi uygulama ile potansiyel müşterilerine en doğru zamanda ve en doğru kanaldan ulaşarak yeni sezon mayo ürünlerinin lansmanında büyük bir başarı elde edeceğine inanıyoruz.

Vodafone, Yeni İş Büyütme Kıdemli Müdürü – Volkan Akyüz

Vodafone Ads’in Nautica için geliştirdiği akıllı reklam teknolojisinin öne çıkan özellikleri:

  • 3D Kreatif Tasarım: Nautica’nın yeni sezon mayo ürünlerinin 3 boyutlu olarak modellenmesi ve etkileyici görsellerle sunulması.
  • Prestijli Dijital Ekranlarda Açıkhava Alanları: İstanbul ve Bodrum’daki en prestijli dijital ekranlarda yayınlama.
  • Akıllı Hedefleme: Ekranların çevresindeki kullanıcıların profillerine göre anlık analiz ve ilgili kullanıcılara bildirim gönderilmesi.
İlgili Yazılar