Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Entek’e Stevie Awards’tan 2 altın ödül

Entek Elektrik, 2024 Stevie Awards for Great Employers’ta iki farklı kategoride Gold ödülün sahibi oldu.

Entek Elektrik çalışan deneyimi ve memnuniyeti odağıyla hayata geçirdiği iki projeyle uluslararası başarıya imza attı. 2024 Stevie Awards for Great Employers’ta, “Entek X Flexibility” ve “Yapay Zeka İş Güvenliği” projeleriyle yer alan Entek Elektrik, iki farklı kategoride Gold ödülün sahibi oldu.

Yenilenebilir enerji alanında yaptığı yatırımlarla sektörde önemli bir pay sahibi olan Entek Elektrik, iş süreçlerini çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak üzere sürekli geliştirirken, yapay zekadan ve teknolojinin gücünden faydalanıyor. Entek, dünya çapındaki en iyi işverenleri onurlandıran ve uluslararası alanda en prestijli ödül organizasyonlarından biri olan Stevie Awards for Great Employers’ta, bu yıl iki farklı kategoride yarışmaya katıldı. Tesislerinde iş güvenliğine aykırı davranışları tespit ederek engelleyen “Yapay Zeka İş Güvenliği Sistemi” ve tüm çalışanların her aşamada inisiyatif almasını, yaratıcı düşünceyi, inovasyonu teşvik eden, esnek kültürünü yansıtan “Entek X Flexibility” ile 2 ayrı kategoride Gold ödüle layık görüldü.

“Bu değerlere bağlı kalarak başarılarımızı ileri taşıyacağız”

Proje ve ödüllere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Entek Elektrik Ortak Hizmetler ve Dönüşüm Grup Direktörü Ömer Gün, “Entek Elektrik olarak, çalışanlarımızın gelişimini, refahını ve yaşam güvenliğini en önemli sorumluluklarımız olarak görüyoruz. Bu doğrultuda,tüm çalışma arkadaşlarımızın inisiyatif almasını destekleyen, yapıcı geri bildirimlerle çalışanların birbirini geliştirdiği esnek kültürümüzü temsil eden Entek X Flexibility uygulaması ile katılımcı şirket kültürümüzü daha da güçlendiriyoruz.” diye konuştu.

İş güvenliği için ise Yapay Zeka İş Güvenliği Sistemi’ni hayata geçirdiklerini ifade eden Ömer Gün, şöyle devam etti: “Çalışanlarımızın yaşam güvenliği için, tesislerimizde iş güvenliğine aykırı davranışları tespit eden Yapay Zeka İş Güvenliği Sistemi’ni devreye aldık. Bu sayede, çalışma arkadaşlarımızın güvenliğini yapay zekanın gücünden yararlanarak daha da iyi bir seviyeye getirdik. Bu projelerimizin hem çalışma arkadaşlarımız tarafından beğenilmesi hem de uluslararası iki ödülle takdir edilmesi, çalışan deneyimine dokunan yeni projeler geliştirme konusunda bize yol gösteriyor. Başarılarımızı, bu değerlere bağlı kalmaya devam ederek daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz.”

İlgili Yazılar