Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Özgür Karakaş L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü Genel Müdürü oldu

L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü Genel Müdürü görevine Özgür Karakaş atandı.

Özgür Karakaş, 1 Ekim itibarıyla L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü Genel Müdürü ve Ülke Liderlik Ekibi üyesi olarak görev almaya başladı.

Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra birçok uluslararası şirkette önemli görevler üstlenen Özgür Karakaş, 22 yıllık deneyime sahip. Kariyerine uluslararası bir şirketin satış alanında başlayan Karakaş, bu şirketteki 17 yıllık deneyiminde pazarlama, kategori gelişimi, kanal gelişimi, bölge satış müdürlüğü gibi rollerde görev aldı. Sonrasında aynı şirketin yurtdışı biriminde Avrupa Bölgesi Sürekli İş Mükemmellik Lideri görevini üstlenen Karakaş, 2015 yılında Türkiye’ye dönerek; sırasıyla Türkiye’de İş Mükemmellik Direktörü, Çikolata ve Şekerleme İş Birimi Genel Müdürü görevlerini üstlendi. 2020 yılında ise bir başka uluslararası şirkete geçen Özgür Karakaş, bu şirketin Türkiye yapılanmasının kurulmasına liderlik etti. 

Kendisini sürekli öğrenmeye istekli, tutkulu ve takım odaklı birisi olarak tanımlayan Özgür Karakaş, çok farklı rollerde edindiği bilgi birikimi ve büyük ekiplere başarıyla liderlik etme deneyimi ile L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü’nün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

AXA Sigorta’da Üst Düzey Atamalar

AXA Sigorta’da üst düzey atamalar gerçekleşti. 2018 yılından beri AXA Sigorta’da Satış ve Pazarlama Başkanlığı ve İcra Kurulu…