Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

vMind İle Bulut Bilişimin Gücü Dubai’de Gözler Önüne Serildi

vMind, Dubai’de düzenlenen GITEX Global Teknoloji Fuarı’na katıldı.

vMind, Dubai’de düzenlenen GITEX Global Teknoloji Fuarı’nda ülkemizi temsil etti. vMind, bu dev teknoloji etkinliğinde vMind, portvMind Bulut, vMind Public Cloud, vRPMind Satış Otomasyonu ve Süreç Yönetimi Yazılımı ile Yönetilen Hizmetler ve Danışmanlık hizmetlerini tanıtarak, küresel teknoloji üretiminin önemini bir kez daha vurguladı.

14-18 Ekim 2024 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşen ve bilişim sektörünün en büyük organizasyonlarından biri olan GITEX Dubai 2024’te, bulut çözümler ve yönetilen hizmetler alanındaki liderliğini global pazarlara taşımayı hedefleyen vMind da yer aldı. Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Asya pazarındaki şirketlerle iş birliği fırsatlarını artırmayı amaçlayan ve Türkiye’nin teknolojideki yetkinliğini bölgeye taşıyan vMind, fuarın Türkiye Pavilyonu’nda ziyaretçilerle buluştu. vMind’ın yenilikçi teknolojiler ile bulut bilişimin gücünü sergileyen standına ilgi büyük oldu.

Dijital dönüşüm yolculuğuna vMind imzası

vMind Genel Müdürü Volkan Duman, fuara ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye’nin önde gelen bulut bilişim markası olarak, teknoloji liderliğimizi uluslararası arenaya taşımayı hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda stratejik bir hamle olarak Dubai’deki GITEX Global Fuarı’na katıldık ve bölgedeki müşterilerle buluşma şansı elde ettik. Bulut bilişim ve yönetilen hizmetlerdeki deneyimimizi Dubai pazarına sunarak önemli adımlar attık. Bölge, bir hub görevi görüyor ve kamu kurumlarının dijital dönüşüm stratejileri de düşünüldüğünde büyük bir potansiyele sahip. Özellikle bulut, yönetilen hizmetler ve yapay zeka gibi ileri teknolojilere yapılan yatırımlar hızla artıyor. vMind olarak bu pazarda güçlü bir varlık göstermeyi ve şirketlerin dijital dönüşüm yolculuklarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz,” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

HONOR Yeni HONOR X9b Modelini tanıttı

HONOR, HONOR X9b’yi tüketicilerle buluşturuyor. HONOR, X Serisine katılan en son üyesi HONOR X9b’yi teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Olağanüstü ekran…