Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sigortacılıkta Yenilikçi Fikirler Neova Ideathon’da Buluşuyor

Neova Sigorta’nın düzenlediği Neova Ideathon başlıyor.

Neova Sigorta, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği Ideathon ile gençlerin sektöre yönelik yenilikçi çözümler geliştirmelerini teşvik ediyor. Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik düzenlenecek Neova Ideathon kapsamında en yaratıcı fikirler 50 bin TL’yi bulan ödüller için yarışacak. 

Sigorta sektöründe en son teknolojileri ve en iyi uygulamaları kullanarak müşterilerine yenilikçi hizmetler sunan Neova Sigorta, inovatif yaklaşımıyla sektöre yeni bakış açıları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Neova Sigorta, üniversite öğrencilerine yönelik ikincisini düzenlediği Ideathon ile sigorta sektörünün geleceğine şekil verecek fikirleri buluşturuyor. Gençlere, sektöre yönelik proje geliştirme ve fikirlerini sunma fırsatı veren Neova Ideathon’da yenilikçi uygulamalar, teknolojik çözümler veya müşteri deneyimini geliştirmeye yönelik öneriler yarışacak. 

1-2 Kasım tarihlerinde Teknopark Turgut Özal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenecek Ideathon’a başvurular neovasyon.com üzerinden yapılabiliyor. Genç fikirlerin buluşacağı Ideathon’daki yarışma kapsamında dereceye giren projeler para ödüllerinin sahibi olacak. Yarışmada birinci 50 bin TL, ikinci 30 bin TL, üçüncü ise 20 bin TL ile ödüllendirilecek. 

Başvurular 21 Ekim’e kadar devam ediyor

Katılımcıların enerjisi ve yaratıcılığı ile sektöre genç bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Ideathon’a başvurular 21 Ekim tarihine kadar kabul edilecek. Katılımcılar, bireysel olarak katılabilecekleri gibi takımlar halinde de Neova Ideathon’daki yerlerini alabilecek. Etkinlik ve ödül töreni 1-2 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. 

İlgili Yazılar