Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Anadolu Sigorta, 2023 Faaliyet Raporu’yla IADA Gümüş Ödülü’nü kazandı

Anadolu Sigorta’nın 2023 Yılı Faaliyet Raporu, IADA’da gümüş ödüle layık görüldü.  

Bir asra yaklaşan deneyimi ile sigorta sektöründe öncü rol üstlenen Anadolu Sigorta, geçtiğimiz yıllarda da aldığı IADA “Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri”ne yenisini ekledi. “Bizimle Geleceğiniz Güvende” başlıklı 2023 Yılı Faaliyet Raporu, ‘Hayat ve Sağlık Entegre Sunum’ kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Anadolu Sigorta’nın “Bizimle Geleceğiniz Güvende” mottosuyla hazırlanan 2023 Yılı Faaliyet Raporu, dünya çapında faaliyet raporlarını ödüllendiren IADA’da (Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri) gümüş ödüle layık görüldü.  

Yıllık rapor tasarımında yaratıcılığın sınırlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen IADA’dan ‘Hayat ve Sağlık Entegre Sunum’ kategorisinde ödül alan Anadolu Sigorta’nın 2023 Faaliyet Raporu, sigortacılık sektörüne dair kapsamlı değerlendirmeler ve detaylı finansal tablolar içerirken şirketin kurumsal yönetim anlayışını da bütüncül şekilde ortaya koyuyor. 

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı İdil Pamir: “2023 yılı Faaliyet Raporu ödüllerimize IADA’dan gümüş ödülümüzü de ekleyerek beşinci ödülümüze kavuşmanın gururunu yaşıyoruz.”  

İngiltere merkezli saygın ödül programı olan IADA’dan bu yıl da ödülle dönmekten mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı İdil PamirAnadolu Sigorta’nın 2023 Faaliyet Raporu, kısa süre evvel dört ödül kazandı. Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından yapılan değerlendirmede ‘Sigorta Sektörü En İyi Rapor’ ve tüm sektörlerin dahil olduğu ‘EMEA Bölgesi En İyi Kapak’ kategorilerinde Altın, ‘Finansal Hizmetler En İyi Rapor’ kategorisinde ise Platin ödülün sahibi oldu. Anadolu Sigorta Faaliyet Raporu ayrıca dünyanın önde gelen iş ödüllerinden biri olan ABD merkezli Stevie International Business Awards’ta da ‘En İyi Yıllık Rapor – Halka Açık Şirketler’ kategorisinde Bronz ödül kazandı. Böylece 2023 yılı Faaliyet Raporu ödüllerimize IADA’dan gümüş ödülümüzü de ekleyerek beşinci ödülümüze kavuşmanın gururunu yaşıyoruz. Genel ekonomik değerlendirmelerin yanı sıra sigorta sektörünün mevcut durumunu ve beklentilerini de gözler önüne seren raporumuz, gelecek yıl 100’üncü yaşını kutlayacak şirketimizin sürdürülebilirlik bakış açısı ve kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, ürün, hizmet ve iş modellerini de ele alıyor. Büyük bir ekip çalışması ve titiz bir stratejinin ürünü olan Anadolu Sigorta’nın 2023 Faaliyet Raporu’nda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

İlgili Yazılar