Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Paramount ve beIN, Mena Bölgesine Yönelik İçerik Anlaşması İmzaladı

Paramount+ içeriği MENA bölgesindeki beIN platformlarına geliyor.

Paramount Global Content Distribution, beIN Media Group ile MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesi için çok yıllı ve kapsamlı anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma, Arapça altyazılı ödemeli TV, SVOD içeriklerinin münhasır haklarını içeriyor. Anlaşma, aynı zamanda beIN’in OTT platformu TOD üzerinden MENA bölgesinde Paramount+ markalı özel bir içerik platformu oluşturulmasını da kapsıyor.  

Anlaşma kapsamında yer alan içerik, beIN aboneleri için anında erişilebilir durumda olup, Paramount+, SHOWTIME, CBS Studios, Republic Pictures ve Paramount Pictures gibi prestijli markalardan 18831923BillionsColin from AccountsFrasierKnucklesLawmen: Bass ReevesMayor of KingstownPAW PatrolRay DonovanTulsa King ve Yellowstone gibi popüler yapımları içeriyor. Ayrıca, yaklaşmakta olan NCIS: Tony & Ziva dizisi, Bob Marley: One LoveRob PeaceSelf Reliance filmleri ile Transformers ve Mission: Impossible serilerinin yanı sıra çok sayıda yeni içerik de bu anlaşma ile beIN izleyicileriyle buluşacak.

Paramount Global Baş İçerik Lisanslama Sorumlusu ve Republic Pictures Başkanı Dan Cohen, anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu önemli hacim anlaşmasını ve beIN Media Group ile Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da yeni bir Paramount+ markalı destinasyonu duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu anlaşma, Paramount+ markasının gücünü ve yüksek talep gören kaliteli eğlence sunma konusundaki itibarını bir kez daha kanıtlıyor. beIN izleyicilerinin, programlarımıza erişme ve markalı destinasyonda yeni favoriler keşfetme fırsatına sahip olmasından mutluluk duyuyoruz.

beIN MEDYA GROUP & Digitürk Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Esra Özaral Altop ise, “Bu anlaşma, beIN’in MENA bölgesindeki izleyicilerimize dünya standartlarında eğlence sunma taahhüdünü pekiştiriyor. Paramount+ ile iş birliğimizi daha da genişleterek, abonelerimize sadece beIN’de bulabilecekleri, inanılmaz zenginlikte film ve dizi içeriklerini sunmaktan heyecan duyuyoruz,” dedi.

Bu stratejik iş birliği, bölgedeki dijital eğlence deneyimini yeni bir boyuta taşımayı hedefliyor ve MENA bölgesindeki milyonlarca izleyiciye üstün içerik sağlama misyonunun bir parçası olarak dikkat çekiyor.

İlgili Yazılar