Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Finartz, FinTek fabrikasına dönüşüyor

Kuruluşundan itibaren rekor bir büyüme oranına imza atarak “Türkiye’nin en hızlı büyüyen FinTek şirketi” olan Finartz, yeni markaları ile bir FinTek fabrikasına dönüşüyor. 

2021 yılında Deloitte tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen FinTek şirketi seçilen Finartz, yeni nesil finansal teknolojiler üreten bir şirket oluyor. Bugüne kadar güvenli ödeme çözümleri ile globalde de ülkemizi başarıyla temsil eden Finartz, ürün ve servislerini uzmanlık alanlarına göre ayırarak çeşitlendiriyor. 

Finartz, yeni FinTek ürünlerini Secureartz, Payartz ve FinartzConnect markaları ile pazara sunuyor. 

Finartz, inovatif çözümler üretme amacıyla çıktığı yolda, Secureartz, Payartz ve FinartzConnect markaları olarak alanında daha odaklı bir yapı ile devam ediyor. 

Finartz, altında yer alan ürün ve hizmetlerde, 

Secureartz: Ödeme güvenliği alanında global güvenlik sertifikalı ürünlerle ödeme esnasında kullanıcıyı doğrulama çözümlerine detaylı bir şekilde yer veriyor. 

Payartz: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na bağlı 6493 yasasının gereksinimlerine uygun olarak şirketlerin e-para kuruluşu veya ödeme kuruluşu olabilmek için ihtiyaç duyabilecekleri uçtan uca yazılım altyapıları sunuyor.

FinartzConnect: FinTek’ler ve büyük ölçekli e-ticaret şirketleri için hem ödeme hem de ödeme öncesi ve sonrası süreç operasyonlarında şirketlere özel (custom) proje geliştirme servisleri sunuyor. 

“Ürün ve Servislerimizi Uzmanlık Alanlarına Göre Ayırarak Zenginleştiriyoruz.” 

Bu önemli atılım için Finartz CEO’su Cihan Demir, “Finartz olarak Türkiye’nin en büyük FinTek fabrikası olmaya hazırlanıyoruz. Bu anlamda da ürün ve servislerimizi uzmanlık alanlarına göre ayırarak farklı dikeylere çıkıyoruz. Bu ürün aileleri arasına şu an AR-GE sürecinde olduğumuz yeni çözümleri de ekleyerek ilerlemeye devam ediyoruz. Özellikle Payartz tarafında e-para ve ödeme kuruluşu olmak isteyen şirketler için veya halihazırda bu lisanslara sahip şirketler için sektör standartlarında uçtan uca yazılım altyapıları sunuyoruz. Sandbox’lar (Düzenleyici deney alanı) ile bu ürünleri bütün yazılım geliştiricilerin kullanımına kısa sürede açıyoruz.” açıklamasında bulundu. 

İlgili Yazılar